PROJEKTLEDER

Vi søger en dygtig og erfaren projektleder til at varetage større kundeprojekter.

Soundvenue Creative udvikler kulturelt funderede løsninger, der sætter brands i øjenhøjde med brugerne. Vores kampagner og kreative koncepter er synkroniseret med tidens strømninger og inspireret af kulturens ansigter. Vi tror på mennesker og deres fortællinger. Vi tror på relevans, ærlighed og indsigt som kernen i alt, vi laver. Vi tror på, at design og kommunikation kan og skal gøre en forskel. Ellers gjorde vi det ikke.

Som erfaren projektleder vil du få ansvaret for nogle af bureauets større kunder. Du skal kunne bygge bro mellem kunde, strategi og kreativ afdeling. Du skal sikre processerne og bidrage til, at vores løsninger imødekommer de opsatte mål, som du selv har været med til at udvikle.

Du vil indgå i et team med andre erfarne projektledere.

Dine kvalifikationer:

Formentlig flere års projektledererfaring

Struktureret og god til processer

God kundekontakt og kommunikationsevner

Din hverdag vil typisk bestå af en kombination af at afklare kundens behov, ønsker og timeline, at skabe en realistisk tidsplan og booke de kreative ressourcer ind, samt at klæde de kreative på til at skrive/designe/ producere lige dét produkt, der imødekommer kundens behov.

Samtidig skal du kontinuerligt hjælpe med at balancere hver løsning i forhold til de kreative ambitioner og den økonomiske ramme. Derfor skal du være god til at have mange interessenter i spil og afsøge den information, du og dine kreative kolleger har brug for, for at kunne komme i mål med det kreative produkt.

Dine primære opgaver:

At planlægge og lede kampagneudvikling i bureauet

At sikre at de kampagner, du har ansvar for, leveres til tiden og lever op til forventningen

At være sammenhængskraften mellem kontaktafdeling, kunder og producerende kræfter

Om Soundvenue Creative

Soundvenue Creative beskæftiger omtrent 20 medarbejdere. Vi har rødder i kulturmediet Soundvenue, som vi også deler kontor med i indre by.

Ansøgning

Send din ansøgning med cv til job@soundvenue.com.

Ansøgningsfristen er den 30. april, men vi holder samtaler løbende.

For yderligere information:
Kathrine Blyt, Project Lead, tlf. 27 84 87 91, kbl@soundvenue.com